Myntes Blog »

 

 

 

 

Medlem af:


Dansk Kennel Klub


 


Klubben for små selskabshunde

 

Har gennemgået Dansk Kennelklubs opdrætteruddannelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvalp fra Waginns

 

Er du interesseret i racen bolognese, er du velkommen til at kigge forbi mit hjem i Odense og se min hund og få en hundesnak. Jeg har lejlighedsvis hvalpe, der sælges til egnede familier eller personer. Jeg tager forbehold for, at kunne nægte salg til personer, jeg ikke finder egnede.

 

For at komme i betragtning til en hvalp hos mig, skal du være afklaret med køb af hund, valg af race og have en stabil livssituation. Jeg har desuden nogle krav til køber, som bliver skrevet i en købskontrakt. Dette er bl.a. alders, sundheds og tavlekrav ved evt. opdræt på hvalpe herfra, samt tilbagekøbsret ved et evt. salg.

 

Til gengæld får hvalpekøbere her i kennelen en raceren bolognese med hjem efter sundhedstestede  forældrehunde.

DKK-stamtavle

Købskontrakt

Sundhedsbog fra dyrlægen

Chip og DHR-registering

Hvalpepakke med kvalitets foder, diverse og vejledning

 

Jeg melder gerne mine hvalpekøbere ind i specialklubben, og har det interesse betaler jeg hundens første udstilling/skue (DKK, Specialklub eller lokalkreds).

Hvis mine hvalpe får undersøgt PL-status refundere jeg registeringen hos DKK, og jeg refundere prisen for en kollektiv øjenundersøgelse hos en af DKK godkendt specialist, samt registering af resultatet, hvis dette foretages mellem "hvalpens" 4. og 6. leve år.

 

 

 

 

A-kuldet

 

Før Køb

 

Hvalp fra Waginns

 

© waginns.dk ved Katrine Gregersen